اخذ ویزای مالزیراهنمای سفرراهنمای سفر مالزی

آیا برای سفر به مالزی ویزا باید دریافت کنیم؟

ویزا مالزی , ویزا تحصیلی مالزي , ویزا اقتصادی مالزی

نیازی به دریافت ویزا ندارد و گردشگران ایرانی مجاز هستند فقط ۱۴ روز در کشور مالزی اقامت داشته باشند.

کشور مالزی، جزء آن دسته از مقاصد گردشگری محسوب می شود که در جنوب شرقی آسیا قرار گرفته و با توجه به تنوع بالایی که در جاذبه های گردشگری این کشور بدون شک هر مسافری با هر سلیقه ای که داشته باشد می تواند، دنیایی از تجربیات خاص و جدیدی را تجربه کند.

همانطور که می دانید برای سفر به هر کشوری نیاز است تا اجازه ی ورود به این کشور را دریافت کنید، از همین رو برای سفر به این هم لازم است تا ویزای مالزی را دریافت کنید.

با توجه به این که شهروندان کشورهای افغانستان، ایران، عراق، لیبی و سوریه به مدت ۱۴روز می توانند بدون ویزا اقامت داشته باشند، اما در صورتی که بیشتر خواستید بمانید تکلیف چیست؟

از همین رو تیم مبین گشت پارت در این مقاله قصد دارد تا درباره ویزای کشور مالزی و اطلاعات مربوط به سفارت آن اطلاعاتی را گرده هم بیاورد، در ادامه مطلب سفارت و ویزای کشور مالزی همراه ما باشید.

لازم به ذکر است در صورتی که شما اطلاعات کاملتر و دقیق تری داشتید با ما در میان بگذارید.

ویزای سوشال مالزی ویزای توریستی مالزی ویزا مالزی ویزا توریستی ویزا تحصیلی ویزا ۱۴ روزه مالزي کوالالامپور کوا لالامپور سفارت مالزی دریافت ویزای مالزی اطلاعات درباره ویزا مالزی اخذ ویزای مالزی %آیا برای سفر به مالزی ویزا باید دریافت کنیم؟%

ویزای تحصیلی مالزی یک سال اعتبار دارد و می‌توان آنرا تا پایان مدت تحصیل تمدید کرد و لازم به ذکر است که با ویزای تحصیلی امکان کار کردن برای دانشجویان وجود ندارد.

مدارک ویزای تحصیلی

  • کپی تمام صفحات شناسنامه
  • کپی مدارک تحصیلی
  • یک تست پزشکی که در ایران باید انجام شود

مدت زمان صدور ویزای مالزی بین ۶تا ۸ هفته زمان می‌برد تا نامه تائید ویزای مسافر از اداره مهاجرت صادر و برای دانشگاهی که دانشجو قصد تحصیل در آنرا دارد ارسال می‌گردد و دانشگاه آنرا به آدرس پستی مسافر ارسال می‌کند و شما ملزم هستید قبل از سفر به مالزی حتما باید ویزای سوشیال از سفارت مالزی در ایران اقدام نمایید.

ویزای سوشال مالزی ویزای توریستی مالزی ویزا مالزی ویزا توریستی ویزا تحصیلی ویزا ۱۴ روزه مالزي کوالالامپور کوا لالامپور سفارت مالزی دریافت ویزای مالزی اطلاعات درباره ویزا مالزی اخذ ویزای مالزی %آیا برای سفر به مالزی ویزا باید دریافت کنیم؟%

ویزای کاری مالزی به ۲ طریق قابل دریافت می‌باشد

  • از طریق تاسیس شرکت در مالزی
  • از طریق دعوت شرکتی که متقاضی ویزا را تضمین کند

با داشتن ویزای کاری این امکان برای دارنده ویزا به وجود می آورد که بصورت نا محدود به این کشور ورود و خروج کند و مدت اعتبار این ویزا بین ۱ تا ۲ سال می‌باشد شایان ذکر است که دارنده ویزای کاری می‌تواند به تحصیل و خرید و فروش بپردازد.

ویزای سوشال مالزی ویزای توریستی مالزی ویزا مالزی ویزا توریستی ویزا تحصیلی ویزا ۱۴ روزه مالزي کوالالامپور کوا لالامپور سفارت مالزی دریافت ویزای مالزی اطلاعات درباره ویزا مالزی اخذ ویزای مالزی %آیا برای سفر به مالزی ویزا باید دریافت کنیم؟%

ویزای مولتی مالزی

ویزای مولتی برای افرادی که قصد کار و یا کارهای مربوط به دولت وارد مالزی می‌شوند صادر می گردد و مدت این ویزا بین ۳ تا ۱۲ ماه اعتبار دارد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای مولتی

اصل پاسپورت با ۷ماه اعتبار

دو قطعه عکس ۴x3 زمینه آبی

پرینت مانده حساب با مانده ۸ملیون      

برگه تاییدیه رزرو هتل

برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن